Merken

Merken

Merken

A-merken

Bij 'Remotec Re-Charge' kunt u voor uw laadstation kiezen tussen 3 ijzersterke merken: Alfen, Mennekes en Schneider. Op die manier kunnen wij u de laadoplossingen bieden die het best aansluit bij uw bedrijf en uw behoeften. Onze laadstations zijn zowel beschikbaar als vrijstaande laadzuil en als wand-oplossing. Analyse, laadstation en installatie worden volledig op uw noden afgesteld zodat wij u 100% kunnen ontzorgen.

recharge, laadpaal, opladen, Mennekes, elektrisch laden

Alfen

De slimme charging stations van Alfen zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. De krachtige combinatie van transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten maakt het mogelijk om decentrale opwek en gebruik te balanceren.

Alfen biedt een complete reeks oplaadpalen voor ieder gewenst gebruik, van thuis tot op de zaak en in het openbare terrein zoals parkeergarages of het centrum van een stad. De elektrische oplaadpunten hebben ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen waardoor er voor elke situatie en iedere gebruikerswens een optimaal geschikt Alfen laadstation is.

Mennekes

Robuust, netwerk koppelbaar, toekomstbestendig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk ontwerp: MENNEKES biedt professionele oplossingen voor uw individuele eisen. Alle producten zijn aansluitklaar bedraad en bedrijfsklaar direct na de montage. Zij voldoen aan de eisen van internationale normen en zijn daarom betrouwbaar en vandalisme bestendig.

Dankzij hun ervaring met industrieel contactmateriaal kennen ze de gebruiksomstandigheden voor binnen- en buitengebruik. Betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid zijn twee essentiële eisen voor een professionele laadinfrastructuur. MENNEKES is een pionier van moderne elektromobiliteit en heeft tot op heden meerdere duizenden laadpunten geleverd, waarvan veel netwerkgebaseerde systemen zijn.

recharge, laadpaal, opladen, Schneider, elektrisch laden

Schneider

EVlink is de merknaam van Schneider Electric voor de infrastructuur en oplaadoplossingen die snel, in alle veiligheid en voor alle elektrische voertuigen geschikt zijn. Dit zowel in de woning als op privé- en openbare parkings (hotels, bedrijven, commerciële centra …). De oplaadpalen zijn vlot te installeren en beschikken over innoverende en nuttige functies zoals de dynamische verlaging van het vermogen, voor de interactie met een beheersysteem en/of systeem met zonnepanelen.

Ze kunnen afzonderlijk worden geïnstalleerd of in groep, ook gekend als ‘cluster’. Deze laatste kunnen eventueel verbonden worden via internet (met kabel, wifi of GPRS) en het communicatieprotocol OCCP (Open Charge Point Protocol) met een ‘backend’. Dat staat voor een centrale sturing en bewaking op afstand voor elk van deze oplaadpalen: toegangscontrole, metingen, energiebeheer en facturatie.