Remotec Re-Charge

Remotec Re-Charge

Remotec Re-Charge

Onder onze afdeling Re-Charge bieden we laadoplossingen aan voor zowel elektrische fietsen, elektrische auto’s en hybride wagens. Elk vervoersmiddel heeft zijn eigen noden en specificaties op vlak van elektrisch (her)laden. Remotec stemt deze noden en specificaties af op de mogelijkheden van uw bedrijf om elektrisch laden ook bij u mogelijk te maken.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis prijsaanvraag
  • Geen aankoopverplichting

Solar fietsenstallingen

Onze modulaire Solar fietsenstallingen bieden een antwoord op alle noden van de moderne fietser. Bovenop de klassieke aspecten zoals bescherming tegen wind en regen, verlichting en de mogelijkheid om uw fiets te vergrendelen, wou Remotec verder gaan. Met ingebouwde oplaadpunten en geïntegreerde (oplaad)lockers, zorgen we ervoor dat u nooit meer met platte batterij valt. Daarnaast werken we ons metaalwerk af met een speciale coating die uw stalen ros extra bescherming biedt.

Uw laadoplossing

Remotec en MobilityPlus hebben een strategische samenwerking opgezet om u volledig te ontzorgen met elektrische laadstations. Onder de noemer ‘Remotec Re-Charge’ zorgen wij voor uw laadoplossing van A tot Z. MobilityPlus, net als Remotec 100% Belgisch en de specialist in zijn branche, is hét merkonafhankelijke platform voor het beheer en de installatie van laadstations voor bedrijven en hun werknemers thuis, met meer dan 500 referenties.