Personalisatie

Personalisatie

Personalisatie

Aanleg van uw parking

Voor de installatie van uw laadpalen, moeten wij graafwerken uitvoeren. Waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om uw parking (opnieuw) aan te leggen? Remotec heeft meer dan 30 jaar ervaring in industrie- en infrastructuurwerken en heeft al parkings aangelegd in asfalt, beton, klinkers … Informeer gerust bij onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Belijning van uw parkeerplek

Binnen- en buitenbelijning is de corebusiness van Remotec. We volgen de innovaties op dit vlak al jaren op en hebben zo een aanbod van verschillende verftypes en technieken ontwikkeld. Op die manier kunnen we u de meest duurzame belijning aanbieden voor uw project en omgeving. Onze adviseurs lichten graag alle mogelijkheden toe tijdens een bezoek aan uw site.

Signalisatie voor uw laadpalen

De aanleg van laadpalen is een investering die moet renderen. Dit kan alleen gebeuren wanneer uw werknemers en bezoekers op de hoogte zijn van uw laadstation. Met de juiste signalisatie leidt u alle elektrische auto’s moeiteloos naar de juiste laadpaal. Een extra bord met een handleiding of instructies zorgen ervoor dat uw laadpaal op de correcte manier gebruikt wordt.

Logo op uw laadpaal

Met een sticker of belettering op uw elektrische laadpaal kunt u eenvoudig laten weten aan welke firma de laadpalen behoren. Niet enkel eigendom maar ook contactgegevens zijn interessant om hierop weer te geven. In geval van nood kunnen zij u waarschuwen zodat u op de correcte manier kan helpen en uw laadstation kunt beschermen.

Wrapping van uw laadpunt

Wilt u uw laadpaal volledig onderdompelen in uw huisstijl? Dankzij onze Signs & Publicity-divisie kunnen wij voor u een wrapping op maat maken. U kan ons hiervoor zelf het ontwerp bezorgen of beroep doen op ons creatief team om een voorstel op te maken. De wrapping gebeurt op voorhand in onze ateliers zodat uw laadpalen onmiddellijk in uw huisstijl geïnstalleerd wordt.

Park-stop op uw parkeerplaats

Een ongeluk is snel gebeurd, gelukkig hebben wij hier een aantal voorzorgsmaatregelen op. Met een park-stop kunt u eenvoudig het einde van uw parkeerplek aanduiden, zodat chauffeurs weten waar ze moeten stoppen. Remotec heeft zowel kunststoffen als betonnen park-stops, afhankelijk van uw noden en omgeving.

Aanrijbeveiliging voor uw laadpaal

Onze stalen of flexibele aanrijbeveiliging zijn de beste bescherming voor uw laadstations. Ons staalwerk wordt allemaal in eigen atelier op maat gemaakt en kan in verschillende kleuren afgewerkt worden. De flexibele aanrijbeveiliging is een kunststoffen hekwerk dat de impact van een aankomend voertuig opvangt en schade aan de wagen en uw laadpaal vermijdt.

Boek uw Analyse Elektrisch Laden

Doe beroep op de expertise van onze adviseurs voor uw laadoplossing
Boek uw analyse
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis analyse
  • Geen aankoopverplichting