Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

1. ANALYSE

Onze adviseurs komen ter plaatse voor een grondige voorstudie van uw bedrijfsspecifieke situatie. We bekijken uw noden en wensen, uw stroomcapaciteit, aantal elektrische wagens, beschikbare inplantingszone en eventuele uitbreidmogelijkheden en stemmen die af op ons aanbod. Daarbovenop stellen we u verschillende personalisatiemogelijkheden en aanrijbeveiliging voor om uw laadpaal nog meer te optimaliseren. Op die manier bieden we u de beste totaaloplossing op maat aan.

2. AANLEG

Na de analyse overlopen we de inplanting stap voor stap met de klant. We plannen de graafwerken en de herstelling van uw parking zo efficiënt mogelijk in zodat u zonder problemen uw dagelijkse gang van zaken kunt aanhouden. Indien gewenst, steken wij uw parking in een nieuw kleedje en brengen wij ook belijning en signalisatie aan voor uw elektrische laadparking. De uitvoering van de werken en het aanleggen van het nodige kabelwerk worden op het tempo van de klant uitgevoerd.

3. INSTALLATIE & AANSLUITING

Na het grove werk, kan de effectieve inplanting van uw laadpalen beginnen. We installeren uw merkonafhankelijk, A-merk laadstation bij de daartoe bestemde parkingplaatsen, al dan niet voorzien van bijhorende belijning en/of signalisatie. De aansluiting op uw energienetwerk is de kers op de taart en uw startsein om te beginnen laden!

4. CONFIGURATIE

Op basis van de grondige analyse die we aan het begin van elke opdracht uitvoeren, verzorgt MobilityPlus de configuratie van uw laadpaal. Hoeveel auto’s komen er dagelijks laden? Moeten zij snel laden of kan dit gespreid worden over de hele werkdag? Is de laadpaal publiek toegankelijk? Al deze factoren moeten in acht genomen worden om uw laadstation naar wens te configureren, zo wordt uw energienetwerk niet overbelast en kan iedereen efficiënt laden.

5. CONNECTIE

Uw laadstation wordt aangesloten op het MobilityPlus-platform, waaruit u uw laadpalen kunt beheren. U kiest wie toegang krijgt en aan welk tarief en de slimme energiecontroller verzekert een efficiënt stroommanagement. Op elk moment kan u zien wie er aan uw station aan het laden is en, indien publiek opengesteld, aan welk tarief.

6. ASSISTENTIE

Na de installatie en configuratie van uw laadpalen, laten wij u niet zomaar aan uw lot over. MobilityPlus staat 24/7 ter beschikking bij problemen of vragen van klanten. 99% van de vragen die zij binnenkrijgen, kunnen ze eenvoudig vanop afstand en binnen enkele minuten oplossen. Indien niet, komen zij ter plaatse en doen zij het nodige om u verder op weg te helpen.

Boek uw Analyse Elektrisch Laden

Doe beroep op de expertise van onze adviseurs voor uw laadoplossing
Boek uw analyse
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis analyse
  • Geen aankoopverplichting